DIARI D'AULA

dijous, 16 de març del 2017

Els de 4rt anem al Cim de les àligues!!


Fa pocs dies vam fer una sortida al Cim d’Àguiles a Sant Feliu de Codines, un centre que treballa per la recuperació i conservació de les aus rapinyaires. Va ser un dia de molt de vent i força fred, però ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt d’aquestes aus.

La sortida va començar amb una visita a la zona de gàbies, allà hi tenen tot tipus d’aus rapinyaires, de diürnes i de nocturnes, ens van explicar les diferències entre unes i altres. Algunes són petites i altres realment molt i molt grans!

També hi ha una gàbia amb aus que estan covant ous que naixeran de cara a la primavera.

La majoria d’aus que hi ha al centre són nascudes en captivitat o donades per particulars que no se’n poden fer càrrec, són aus que mai podran marxar del centre, doncs no sabrien viure ne llibertat, n’hi ha altres que arriben al centre perquè hi ha gent que se les troba ferides a la muntanya, al Cim d’Àligues les curen i les cuiden fins que estan preparades per tornar a volar.

Després de la visita a les gàbies i als boscos del voltant per conèixer una mica la zona, va venir la part més divertida de la sortida, el moment de veure les aus en acció! Va ser realment emocionant veure les àguiles, els falcons i altres aus rapinyaires, volar per damunt nostre, veure com cacen, i poder-les observar de ben a prop.

El dia va acabar amb una gran gimcana!! Va ser un dia molt especial i divertit.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada