DIARI D'AULA

dilluns, 1 d’octubre del 2018

Aperitiu cooperatiu

Aquest curs a la Comunitat de Grans hem començat de la millor de les maneres. Aprofitant el bon temps, vam decidir fer una sortida conjunta d'alumnes i mestres i, sobretot, perquè els alumnes de 4t són nous a la Comunitat. Però volíem fer-ho de manera diferent... Com no de manera cooperativa!! 
Primer vam fer aleatòriament 26 grups de 6 alumnes, de tal manera que en cada grup hi hagués dos alumnes de 4t, dos de 5è i dos de 6è. Després, aquest grup s'havia de posar d'acord entre ells per organitzar un aperitiu cooperatiu, on cadascú havia de portar alguna cosa a compartir amb la resta de companys/es. Les consignes eren: menjar saludable, res de begudes carbonatades i tenir en compte les al·lèrgies o intoleràncies dels companys. 
Un cop fet això i, aprofitant els grups ja formats, vam organitzar un total de 30 reptes cooperatius on aquests petits grups de 6, de manera autònoma, circulaven pel Parc Central i trobaven diferents proves motrius a realitzar en grup. Després, venia l'hora de l'aperitiu cooperatiu, on vam poder gaudir de l'art de compartir en un bon ambient. Tot seguit, un merescut temps per jugar al fantàstic Parc Central, on vam poder veure que tots els alumnes continuaven barrejats i jugant amb altres companys. Fantàstic!!! 
No us perdeu el vídeo!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada